EL LLIBRE DAURAT

La història de la paella com no s'ha contat mai

Autor: Piera Rubió, Josep

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

EL LLIBRE DAURAT

EL LLIBRE DAURAT

19,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VERNAL
Publicación:
09/05/2018
Colección:
P.VISIONS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El llibre daurat és un saborós homenatge a la paella, però també a la tradició de la nostra cuinai, en general, a la cultura mediterrània. Ara fa dècades, lescriptor i gastrònom Joan Peruchova demanar al jove Josep Piera que escrivís una història social i cultural de la paella valenciana.Avui oferim el resultat feliç daquesta apassionada indagació: un relat ameníssim, ple …

El llibre daurat és un saborós homenatge a la paella, però també a la tradició de la nostra cuinai, en general, a la cultura mediterrània. Ara fa dècades, lescriptor i gastrònom Joan Peruchova demanar al jove Josep Piera que escrivís una història social i cultural de la paella valenciana.Avui oferim el resultat feliç daquesta apassionada indagació: un relat ameníssim, ple danècdotesinoblidables i divertides, de tot el que té a veure amb el plat valencià. El llibre captivaràels aficionats a la cuina, però també els lectors interessats en la història del país i en la tradiciócultural europea. El llibre daurat està il·lustrat amb documents, imatges i fotografies.

Leer más

Más libros de Piera Rubió, Josep

Todos los libros de Piera Rubió, Josep

Más información del libro

EL LLIBRE DAURAT

Editorial:
VERNAL
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9809-418-3
EAN:
9788498094183
Nº páginas:
272
Colección:
P.VISIONS
Lengua:
CATALAN
Alto:
215 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Josep Piera (Beniopa, La Safor, 1947) és poeta, assagista i narrador. La seva obra poètica està recollida a Dictats d'amor (Poesia 1971-1991),En el nom de la mar (1999) i Cants i encants (2004). Ha estudiat i traduït els poetes arabigovalencians en l'assaig El paradís de les paraules (1995). Entre la seva obra narrativa destaquen El cingle verd (1982), Estiu grec (1985), Un bellíssim cadàver barroc (1987), Ací s'acaba tot (1993), Seduccions de Marràqueix (1996, Premi Sant Joan Caixa de Sabadell 1996), El Jardí llunyà (2000), El temps feliç (2001), Jo sóc aquest que em diuen Ausiàs March (2001), A Jerusalem (2005), Puta postguerra (2007) i Francesc de Borja, el duc sant (Premi Joanot Martorell 2009).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar